Restaurant

Restaurant Rasnov // Radsor // Evocând timpurile de odinioară, dar și prospețimea tendințelor actuale, mobilierul este din lemn masiv, despovărat de prisosuri apăsătoare, dobândind linii delicate și transformându-se în piese fermecătoare și elegante.

Comode, canapele imaculate și moi, paturi, mese și scaune, distribuite echilibrat, toate acestea se bucură de conotații cromatice și de patină.

Radsor este de curând hotelul preferat al turiştilor români sau străini, iubitori ai muntelui şi ai confortului aristocratic, doritori de o destinaţie de vacanţă într-un univers hotelier de lux ce poate oferi experienţe de neuitat.

icon-1

Facilități de cazare

#transilvania #experiente #cazare

Misiunea ambițioasă a acestui hotel este de a oferi o atmosferă specială turiștilor. Este în filosofia noastră să oferim experiențe de neuitat tuturor oaspeților noștri, fie că se află în vacanță la munte, în mijlocul naturii, sau într-o întâlnire de afaceri.

Poziționat ideal, foarte aproape de Brașov, Poiana Brașov și Bran, restaurantul Radsor Râșnov oferă preparate internaționale gândite în așa fel încât să poată fi un etalon din punct de vedere culinar.

Specialitățile clasice și originale ale bucatarului șef, lista de vinuri premiate, atent selecționate și servirea impecabilă transformă restaurantul în locul perfect, atât pentru mic dejun, prânzuri, cine, cocktail-uri, cât și pentru evenimente speciale de orice tip. Restaurant Râșnov Radsor vă va încânta din toate punctele de vedere.

Restaurantul este refugiul perfect pentru a te destinde și a degusta deliciile gastronomice ale talentaților noștri bucătari.