Despre noi

Ce este radsor

Radsor este un hotel/restaurant din Râșnov care are la bază un concept nou, bazându-se pe experiența pe care dumneavoastră o veți avea pe parcursul sejurului petrecut la noi. Istoria sa începe simplu, printr-o construcţie în stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de cea mai bună aşezare în centrul unei regiuni de munte vedetă a României, Braşov.

Hotelul dispune de

37 camere in total, dintre care 3 apartamente, 4 camere de familie (pat matrimonial + fotoliu extensibil), 5 camere duble superior și 25 de camere duble.

Locatie

Poziţionat la poalele Cetății Râșnov, la câteva minute de pârtiile principale din Poiana Brașov sau de traseele montane de vară, Hotelul Radsor creează o casă de oaspeți prietenoasă pentru oamenii din întreaga lume, respectând în același timp personalitatea propriilor viziuni arhitecturale și de confort.

La 2 minute distanță se găsește o parcare publica subterană gratuită.

icon-1

Facilități de cazare

#transilvania #experiente #cazare

Departe de promisiunea unui castel-muzeu, Radsor este un hotel de patru stele unde domină gentilețea și disponibilitatea tandră a gazdelor, un loc insolit prin frumusețea domoală a locurilor, rafinamentul decorațiunilor splendide și generozitatea spațiilor.

Hotelul Radsor cuprinde voioșia solară în numele său și asta se revarsă cu generozitate asupra ambianței hotelului, încăpățânându-se să transforme arta primirii și găzduirii oaspeților într-o experiență de neuitat. Tocmai această deschidere către nou garantează succesul şi faptul că echipa cu care lucrează este întotdeauna dornică să se perfecţioneze.

Fațada și deschiderile, volumele interioare și ferestrele au fost gândite în așa fel încât lumina solară să domine cald și tandru încăperile generoase, privilegiind vederea spectaculoasă a frumuseților din partea de sud-est a Transilvaniei: masivul Postăvaru, Munții Bucegi și Piatra Craiului, capătul Nordic ale trecătorilor Rucăr-Bran și Cheia-Predeal.

Amurgul devine prilejul altor frumuseți la Radsor, asemeni vechilor meșteșuguri transilvănene specifice zonei, regăsind o atmosferă caldă, de oraș medieval. Interesul este stârnit de piesele de iluminare care crează jocuri de umbre și lumini, izolând spații, ori dimpotrivă, arătându-le în toată splendoarea.

Despre noi

Evocând timpurile de odinioară, dar și prospețimea tendințelor actuale, mobilierul este din lemn masiv, despovărat de prisosuri apăsătoare, dobândind linii delicate și transformându-se în piese fermecătoare și elegante: comode, canapele imaculate și moi, paturi, mese și scaune, distribuite echilibrat, se bucură de conotații cromatice și de patină.

„Radsor” este de curând hotelul preferat al turiştilor români sau străini, iubitori ai muntelui şi ai confortului aristocratic, doritori de o destinaţie de vacanţă la poalele muntelui Postăvaru, într-un univers hotelier de lux ce poate oferi experienţe de neuitat.

logo-banner

Echipa care a adus la viaţă acest hotel minunat are o misiune ambiţioasă: să ofere o atmosferă specială unor turiști speciali. Este filosofia noastră să oferim vacanţe de excepţie, la munte, în mijlocul naturii minunate aproape de Poiana Braşov, într-un hotel confortabil, cu delicii culinare fine şi multe alte surprize plăcute.