Blog

Ofertă 8 Martie

Meniu Petrecere 8 Martie

Aperitiv: Salată de avocado cu somon fume
Pește: File de dorada marinat cu miere și muștar, servit cu julienne de legume
Medalion de mușchi de vită, servit cu cartofi copți cu rozmarin și sos de vin Porto
Desert special de la cofetăria Radsor
1 cocktail la alegere (Gin tonic, Aperol, Campari)
1 pahar vinul casei (alb, roșu, rose)
1 apă plată/minerală
1 suc gama Pepsi
1 cafea espresso

 

Rezervări:
Tel +40368808866/+40774467136/+40774467273
Email: booking@radsor.ro

Sirnea, primul sat turistic din Romania.

Sirnea este un sat din judetul Brasov, situat la poalele Masivului Piatra Craiului, la o altitudine de 1350 de metri. Satul a fost atestat documentar in anul 1729 si apartine de comuna Fundata. Cei ajunsi aici se pot bucura de o priveliste uimitoare si de linistea asurzitoare din jur.

Mai mult

Festivalul Dacic Comidava.

Festivalul Dacic Comidava este un eveniment de reinscenare istorica, organizat de Primaria Consiliului Local al orasului Rasnov si de Muzeul Judetean de Istorie Brasov, ce ofera publicului demonstratii autentice dintr-un campament militar de acum 1900 de ani. Cei dornici de a cunoaste istoria dacilor vor putea participa la diferite ateliere de mestesuguri si vor putea vedea batalii intre daci si romani.

Mai mult

Rasnov, destinatie de poveste.

In timp ce comuna Feldioara este in curs de dezvoltare din punct de vedere al turismului, la Rasnov modelul cetatii care aduce belsug unei intregi comunitati exista deja. O pestera, un parc tematic, o baza sportiva si o zona de picnic, toate amenajate in jurul cetatii au facut ca numarul de vizitatori sa creasca uluitor.

Mai mult