Blog

Ofertă 8 Martie

Meniu Petrecere 8 Martie

Aperitiv: Salată de avocado cu somon fume
Pește: File de dorada marinat cu miere și muștar, servit cu julienne de legume
Medalion de mușchi de vită, servit cu cartofi copți cu rozmarin și sos de vin Porto
Desert special de la cofetăria Radsor
1 cocktail la alegere (Gin tonic, Aperol, Campari)
1 pahar vinul casei (alb, roșu, rose)
1 apă plată/minerală
1 suc gama Pepsi
1 cafea espresso

 

Rezervări:
Tel +40368808866/+40774467136/+40774467273
Email: booking@radsor.ro

Festivalul de Film și Istorii

Festivalul de Film şi Istorii Râșnov ajunge anul acesta la a X-a ediție. Misiunea organizatorilor este de a contribui an de an la impunerea oraşului Râşnov ca o capitală a filmului istoric românesc.
Subiecte relevante, filme deştepte, lectori carismatici, public inteligent, dezbateri memorabile, concerte sofisticate, clãdiri venerabile, cântãri exuberante în aerul nopţilor carpatine, expoziţii, standuri de cãrţi. Festivalul de Film şi Istorii de la Râşnov (FFIR) a apãrut în anul 2009 din dorinţa valorificãrii unui capitol important al cinematografiei locale şi mondiale, dar şi din nevoia de a produce în spaţiul public românesc discuţii despre teme al cãror impact temporal depãşeste efemeritatea clipei. S-a nãscut astfel un eveniment unic pe piaţa culturalã româneascã în care Istoria şi Filmul Istoric stârnesc gânduri şi pasiuni, informeazã şi emoţioneazã, ridicã întrebãri şi dezbate rãspunsuri. O întâmplare proaspãtã şi relaxatã, care înţelege sã mixeze în chip firesc rigoarea şi umorul. Cu opt ediţii la activ, FFIR face deja parte din identitatea culturalã a Râşnovului, marcând spectaculoasa ascensiune a oraşului transilvănean în topul naţional al destinaţiilor cultural-turistice (peste 400.000 vizitatori pe an).

Speed and Sound Festival 2018

 

A sosit momentul sa dam drumul la primul eveniment Speed and Sound din 2016!
Asadar, va asteptam in perioada 8-10 iulie, pe Valea Cetatii din Rasnov pentru a incepe sezonul evenimentelor asa cum trebuie!

Vineri 8 Iulie:
10:00-21:00 Accesul masinilor participante/acceptate in cadrul event-ului; program de socializare.

Sambata 9 Iulie:
10.00 – se deschide accesul publicului;
15:00 – Lowest Ride static si airride;
17:00 – Car Wars;
19:00 – Bucket Challenge;
22:00 – Party exclusiv participantilor cu OPEN BAR (bere la discretie).

Duminica 10 Iulie:
10.00 – se deschide accesul publicului;
11:00 – Thug life Challenge;
13:00 – Premierea

Sirnea, primul sat turistic din Romania.

Sirnea este un sat din judetul Brasov, situat la poalele Masivului Piatra Craiului, la o altitudine de 1350 de metri. Satul a fost atestat documentar in anul 1729 si apartine de comuna Fundata. Cei ajunsi aici se pot bucura de o priveliste uimitoare si de linistea asurzitoare din jur.

Mai mult

Festivalul Dacic Comidava.

Festivalul Dacic Comidava este un eveniment de reinscenare istorica, organizat de Primaria Consiliului Local al orasului Rasnov si de Muzeul Judetean de Istorie Brasov, ce ofera publicului demonstratii autentice dintr-un campament militar de acum 1900 de ani. Cei dornici de a cunoaste istoria dacilor vor putea participa la diferite ateliere de mestesuguri si vor putea vedea batalii intre daci si romani.

Mai mult